Sot kryetari i LDK-së, z.Lumir Abdixhiku, priti në një takim pune kandidatin për kryetar të Komunës se Dragashit, z. Bexhet Xheladini, dhe kreun e Degës së Lidhjes Demokratike në Dragash, z.Qamil Kolloni. Në takim u diskutua për përgatitjet në lidhje me zgjedhjet e ardhshme lokale. Dega e LDK-së në Dragash do të vazhdojë koordinimet me kryetarin Abdixhiku dhe strukturat qendrore të Lidhjes, me qëllimin e vetëm që të shkojmë drejt fitores së këtyre zgjedhjeve.