Laurat Krasniqi nga Lëvizja Vetëvendosje dega në Sharr nepermjet një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka shprehur interesim për të qën kandidat në Kuvendin komunal në zgjedhjet lokale të cilat pritet të mbahen në vjeshtë të këtij viti njofton televizioni Opoja.

Sipas tij partia ka nevojë për mbështetje jo vetëm në nivelin qendror por edhe në strukturat komunale dhe për ketë ai kerkon pëlqimin e aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje dega në Dragash.

Ky është postimi i plotë nga Laurat Krasniqi.

“Më shumë se për lartë, organizata ka nevoj për njerëz poshtë. Nëse e marrë besimin e aktivistëve të pikës sonë, do të jem kandidat për kuvend komunal”.