Kryetari i partisë demokratike të Kosovës dega në Dragash zoteri Vehbi Nazifi nepermjet një postimi në Facebook ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit.

Për më shumë po ju përcjellim urimet e kryetarit Vehbi Nazifit:

Me fat Fitër Bajrami

Qytetarë të nderuar të komunës së Dragashit.
Kam kënaqësinë, që në emrin tim dhe në emër të të gjithë anëtarëve të Partisë Demokratike, Dega në Dragash, të iu uroj të gjithëve festën e Fitër Bajramit dhe bashkë me ju të ndaj gëzimin dhe dashurinë që sjell për ne kjo festë e madhërishme.

Fitër Bajrami është festë e paqes, solidaritetit dhe harmonisë për të gjithë besimtarët myslimanë dhe vjen pas shumë ditëve të agjërimit, përkushtimit dhe falënderimit ndaj Krijuesit, duke ngjallë në mes njerëzve, ndjenjën fisnike të mbështetjes dhe solidaritetit vëllazëror.

Me respekt,
Vehbi Nazifi- kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.
Dega – Dragash