Komisioni për Integrime Evropiane do të mbaj mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet projektligji për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së dhe Projektligji për mbrojtjen e sinjalizuesve nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.
Mbledhja nis në ora 10:00