Sot përfundoi sezoni vjeshtor në Ligën e Tretë Gr.A, për regjionin e Dukagjinit 2021/22.
KF OPOJA ka pasur rezultat përfekt në nëntë ndeshje, duke i mposhtur të gjitha skuadrat që  është përballur me to.
Pas këti stinori klubi i vetëm nga Opoja renditet në krye të tabelës, me 24 pikë të grumbulluara (tre pikë u janë marrë në tavolinë, pas fitorës së ndeshjës). Gjat këtyre ndeshjeve janë shenuar 21 gola dhe pranuar vetëm tre.
Vlen të ceket se KF OPOJA është pretendente kryesore për t’u shpallur kampion dhe të ngrihet në ligë e dytë.
TVOPOJA