Floriani në boten e muzikës ka hy fuqishëm gjatë viteve të fundit ,i cili me muzikë ka filluar të merret qe nga fëmijëria dhe është çun nga Tirana.

Gjatë karrierës dhjetëvjeçare ka sjell shumë këngë ritmike dhe balada të bukura.
Florian Tufallari është i angazhuar nëpër mbrëmje rinore dhe ahengje të shumta familjare. Ai premton se do të sjellë edhe shumë këngë te reja dhe bashkëpunime.

Kujtojmë hitin e fundit i cila titullohet ‘Ti ke lind për qejf’ në bashkëpunim me Landi Roko dhe Altin Tirona me tekst nga Olsi Çelmeta dhe muzika nga Alsked Rrenja, ku numëron 2.5 milion klikime dhe vazhdon të dëgjohet gjithë andej ku ka Shqiptar.