Klinika Emergjente e QKUK-së, për tre ditë ka trajtuar 579 pacientë.

Në kuadër të këtyre trajtimeve ka pasur reanimime, vizita ortopedike, internisitke, kirurgjike, raste të aksidenteve në trafik dhe raste të tjera.

Më 7 dhjetor ka pasur 182 raste, më 8 dhjetor 213 raste dhe në 24-orët e fundit 184 raste.