Fitim Karimani ish antari i kryesisë së PDK-së dega në Dragash ka dhënë një sqarim rreth dorëheqjes së tij.

Duke e parë që ne artikullin e publikuar nga redaksia e televizionit Opoja rreth dorëheqjes time nga kryesia e degës së PDK-së më duhet të bëjë një sqarim pasi që është krijuar një opinion jo i mirë ndaj meje dhe partisë.
Unë dua të sqaroj se dorheqja ime ka qën nga kryesia e degës së PDK-së në Sharr, duke dashur që të u jap hapsir gjeneratave te reja që të konkurojn dhe te kete reforma thelbesore në parti.

Dorëheqjen time e kam bërë për të ju dhënë hapësirë të rinjve që të japin kontributin e tyre, njashtu unë si një nga anëtarët më të vjetër të degës së PDK-së në Dragash, nuk kam menduar kurr të largohem nga kjo parti por që do jem pjesë e saj pa ndonjë funksion.
Ka pasur zëra që unë kam aderuar në një subjekt tjetër politik por që ju them se as që bëhet fjalë për një gjë të tillë.

Un kam qën, jam ,dhe do të jemë pjes e PDK deri sa të egziston kjo parti, por nga tani pa rolë udhëheqes mbrenda degës.