“DUKE U PARAQITUR TË GJITHË TË MENÇUR,KEMI MBET PA TË MENÇUR!”

Sheh një analiz politike të bërë nga një analist, veq kur vërshojnë komentet duke demantuar atë nga njerëz që skan me çfarë të mirrën.

Ec posht rrjeteve sociale sheh një zbulim shkencorë në mjekësi, vetëm kur sheh se si vërshojnë komentet nga të njëjtit njerëz, duke e demantuar të cilën e kishin “zbuluar” shum më herët.

Sheh një fetva të lansuar nga ulemaja më eminënt, vetëm kur sheh duke dalur disa muderriza (shqiptarë t’pa zbulum) duke e demantuar, “shpesh herë po ndodh edhe spo jan musliman hiq”

Keqardhje deri n’maksimum!

Të kthjellohemi e të mirremi me punët tona në të cilat ne jemi ekspertë në atë fush, e mos ti përzijm punët, sepse koktelli është i mirë vetëm kur e ” pijm “.

Nëse ne kemi kuadro që në një fush të caktuar janë ekspertë, dhe ajo kuadro prodhon me mijëra produkte të caktuara në atë lëmi, nuk do të na jap rezultatin e njëjt nese ne i dërgojm në një lemi tjetër.

P.sh. “Ne kemi mjekë shum të mirë, dhe dëshirojmë t’i punësojm në bankë ata do mund t’i punësojm vetem si rojtar”

Suel Flugaj

©TVOPOJA