Në Dragash viktima mashkull kosovar, ka raportuar se derisa ishte në përball-kalim me një traktor, i dyshuari mashkull ka zbrit nga traktori dhe duke i thyer xhamat e veturës e ka sulmuar fizikisht.

Viktima ka pranuar trajtim mjekësor ndërsa i dyshuari gjendet në arrati. Rasti është duke u hetuar, raporton Front Online.

“Dragash, 25.07.2021-14:0. Viktima mashkull kosovar, ka raportuar se derisa ishte  në përball-kalim me një traktor, i dyshuari mashkull ka zbrit nga traktori dhe duke i thyer xhamat e veturës e ka sulmuar fizikisht. Viktima ka pranuar trajtim mjekësor ndërsa i dyshuari gjendet në arrati. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.