Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës zotëri Hatim Baxhaku pas disa komplikacioneve shëndetsore është dashur të i nënshtrohet një operimi njofton Tv Opoja.

Në informacionet të cilat redaksia e Televizionit Opoja posedon thuhet se gjendja e Dr Hatim Baxhakut mbas operacionit është stabilizuar dhe ka kaluar me shumë sukses edhe këtë sfidë.

Për këtë operacion ishte kujdesur Kardiologu dr. Zhan Mitrev i cili është edhe njëri ndër Kardiologët më të suksesshmit në Evropë.