Pas emrimit të Qamil Kollonit dhe Resul Fetahut në detyrën e drejtorit si dhe nënkryetarit, pjes e legjislacionit si asambleist nga radhet e LDK tashme janë edhe Naser Myrtezani dhe Mehmet Spahiu.

Ky i fundit në një postim në profilin e tij në facebook ka falënderuar votuesit si dhe është zotuar për angazhim dhe punë maksimale, për më tepër është zotuar se edhe kompenzimin e punës së tijë ose rrogën që e merr nga asamblea komunale do e ndaj me familjet në nevoj si mga treva e Opojës ashtu edhe e Gorës.

Më posht po ua bashkangjesim postimin e tij të plot:

Falënderim !
Të nderuar anëtarë e simpatizantë të Lidhjës Demokratike – Dega në Dragash, qytetarë, miqë, familjar e familje!
Nga sot jam asambleist i Asamblesë Komunale të Dragashit për mandatin e ardhshëm katër vjeçar.
Pafundësisht u jam mirënjohës për votën dhe besimin e dhënë!
Ju ndershmërisht e kryet obligimin tuaj qytetar, ndërkaq tani është radha ime.
Ju premtoj se me tërë qenien time do të angazhohem për përmirësimin e gjendjës së përgjithshme të popullatës të Komunës sonë.
Në Funksion Të Këtij Detyrimi, Marrë Parasysh Factin SE Jemi Për Qytetarët E Jo Ata Për Ne, Zotohem Që Edhe kompenzimin Material, Si Anëtar I Ak – Së, Për Çdo Muaje Ta Ndaj Për Një Familje Në Nevojë Një Fshat I Opojës Dhe Një i Gorës !
Ju faleminderit pafundësisht!