Sot më datë 19 Dhjetor 2019 kryetari i Komunës së Dragashit, z. Shaban Shabani ka nënshkruar marrëveshje me Ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në Kosovë, z.Hristo Gudjev.

Me këtë marrëveshje Ambasada e Republikës së Bullgarisë në Kosovë do të mbështesë projektin “Përmirësimi i shërbimeve mjekësore në Qendrat e Mjekësisë Familjarë” nga Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.