Federata e futbollit të Kosovës në mbledhjen e fundit ka vendosur për ndeshjen e zhvilluar të datës 25 Prill 2021 Kf Opoja- Kf Dejni: “Përshkak të disa parregullsive të cilat kishin ndodhur të jep ekipit të Kf Opoja tre pikë në tavolinë” thuhet në njoftim përcjell televizioni Opoja.

Ketë njoftimi e ka berë të ditur Kf Opoja në faqen zyrtare në Facebook:

Të nderuar simpatizant te Kf”Opoja”
Kemi kenaqesinë tu njoftojm se Federata e Futbollit të Kosovës sot ka marrë vendim që ndeshja e zhvilluar të dielën në mes të Kf. Opoja dhe Kf Dejni të mbyllet me rrezulltat 3:0 në favor të klubit tonë. Kjo për shkak të parregullsive gjatë ndeshjes që i ka identifikuar FFK-ja.