Në një njoftim të publikuar nga OJQ Avoko në Dragash nepermjet llogarisë së tyre në Facebook është njoftuar për fillimin e ditës së parë të punëtorisë online.

Të pranishëm në ditën e parë të kesaj punëtorisë ishin edhe Shaban Shabani- Kryetar i Komunës së Dragashit, Murat Sahin- Drejtor I UNICEF në Kosovë, Bujar Fejzullahu- Drejtor Ekzekutiv i PEN, Dardan Kryeziu- Udhëheqës i Bordit të OJQ Avoko, dhe Jeton Qengaj.

Drejtori i Organizatës Avoko, Jeton Qengaj, në fjalimin hyrës kishte një falemnderimi për të rinjtë dhe të rejat të cilët/at do punojnë së bashku me mentorët e tyre deri në fund të javës do që të t’u japin zgjidhje sfidave sociale dhe të përmirësojnë komunitetin e tyre.
Ai thotë se po presim me padurim të shohim punën e tyre në ditët në vijim.