Kryetari i Dragashit, Bexhet Xheladini, ka reaguar pasi Vetëvendosje ka publikuar një vedndim ku thuhet se Munazer Kuka është emëruar si drejtor i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Inspekcionit, raporton LAJME365.

Xheladini në një prononcim për LAJME365, ka thënë se ky lajm i publikuar nga Vetëvendosje dega në Sharr, nuk është i vertët.

“Nuk është e vertetë se e kam emëruar Munazer Kuka si Drejtor”, tha Xheladini./lajme365.com