Kryetari Bexhet Xheladini sot ka pasur një vizitë të veçantë nga KBi në Dragash.
Ai është shprehur i gatshëm që të hu qëndrojë pranë në qdo formë ketij institucioni fetarë.

Ky është njoftimi i derguar në redaksinë tonë rreth vizitës së KBI-SË së Dragashit tek kryetari Bexhet Xheladini.

Ndër vizitat e ditës së sotme kryetari i Komunës Bexhet Xheladini në shenjë urimi në takim kishte pritur Kryetarin e Këshillit të Bashksisë Islame të Komunës së Dragashit z.Driton Qengaj,Sekretarin e KBI-z.Nail Halimi,Kryeimamin e KBI-Dragash-z.Xhafer Fejziu,Kordinatorin e shoqatës humanitare bamirëse ”Bereqeti” z.Samidin Flugaj si dhe referentin për çështje fetare z.Osman Mehmeti.
U shkëmbyen biseda duke shpalosur kështu ecurinë e punës së kësaj Bashkësie sfidat dhe prioritet që ata kanë në të ardhmen.
Kryetari Xheladini u zotua se do të ju qëndrojë afër duke i mbështetur në cilen do formë që kjo bashkësi ka nevojë.