Drejtori i arsimit në Dragash Vloran Cenaj sot ka pranuar një donacion nga International Organization for Migration – Kosovë.

Ky donacion i cili ka për qëllim mbështetjen e nxënësve të drejtimit Infermieri në SHML “Ruzhdi Berisha” në Dragash përfshinë : Shtrat elektrik spitalor- Patient bed, Maneken për vena- Practice mannequins for IV, Human Skeleton 170 cm, Kuti e ndihmës së parë, Tensiometër London, Termometër Eco Temp, Material shpenzues SET, Dobosh, Pinceta, Fasha, etj.

Për opinionin publik është bërë e ditur nëpërmjet faqes zyrtare të komunës së Dragashit në Facebook rreth bashkëpunimit të Drejtorisë së arsimit dhe IOM Kosova.