Gjatë ditës së sotme ueb sejti i komunës së Dragashit si dhe domeni kryesorë ku kanë akces komunat e Kosovës është jashtë funksionit njofton televizioni Opoja.

Nga administratoret e saj nuk është paralajmëruar ndonjë punim eventual në faqe zyrtare të komunave të Kosovës.

Deri me tani nuk dihet ende se sa do të zgjasë ky problem.