Sot me 10.04.2022 u mbajt kuvendi i rregullt i punes te klubit te shahut SHARRI me kete rend dite:
1.Rikapitulimi i aktiviteteve dhe shpenzimeve per vitin 2021,
2.Kalendari i aktiviteteve per vitin 2022,
3 Te ndryshme.
Nder te tjera nga kryesia e klubit u vendos qe lojtaret te cilet luajne ne ligen e dyte te paguhen me meditje,shpenzimet e udhetimit dhe shuajtja.
Lojtaret e klubit qe luajne ne te gjitha turniret brenda Kosoves do te mbeshteten me 20 euro ndersa ata lojtare qe perfaqesojne klubin e shahut SHARRI jashte Kosoves ne Shqiperi,Maqedoni dhe vende te tjera do te mbeshteten me 50 euro. Te pranishmit i pershendeti edhe kryetari i komunes z. Bexhet Xheladini.
Vlen te permendet dhe kontributi i lojtarit Nuridin Hyseni i cili u dekorua me mirenjohje nga kryesia e klubit.
Kryesia e klubit ju uron suksese lojtareve.