Sot Rinia Demokratike në Dragash për nder të 28 Nëntorit oraganizoi turenun e volejbollit për femra në SHML “Ruzhdi Berisha”.

Në këtë organizim morën pjes drejtori i kësaj shkolle z.Shukri Nebiu si dhe kryetari aktual i PDK-ës në Dragash z.Salim Jonuziu ku percollën nga afer finalen e këti turneu.

RDK i falenderon të gjithë garuesit për pjesmarje si dhe fituesve ju deshiron shumë suksese, gjithashtu premton se gjithmon do të jenë zëri i rinis dhe do të organizojnë edhe aktivitete tjera në fusha të ndryshme.

©TVOPOJA