Në faqen e saj në facebook, kryetarja e partisë SDU dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, ka njoftuar përmes një skrimi duke i bashkëngjitur edhe fotografi, se janë ndihmuar familje në nevojë nga komuna e Dragashit dhe ajo e Istogut, në kuadër të një aksioni humanitar nga subjekti më i ri politik në vendin tonë.

Komuna e Istogut dhe komuna e Dragashit, dje dhe sot, me këtë përfundojmë aksionin tonë dhe më paqe në shpirt futemi në izolim.

Faleminderit gjithëvë në SDU-së, zemër mirë!

Rri në shtëpi – nëse ke shtëpi, disa fatkeqësisht nuk e kanë”, ka shkruar Duda Balje.