Sot Rinia Demokratike dega në Dragash për nder të 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës ka organizuar turneun e pingpong-ut në sallën e shkollës “Ruzhdi Berisha”.

Pjes e organizimit të keti turneu ishin të gjitha shkollat fillore të komunës sonë me nga dy pjesmarrës si dhe dy pjesmarrës nga shkolla e mesme, turneu filloi siq ishte parapare perderisa disa nga shkollat nuk moren pjes.

Pas shumë ndeshjeve që dhuruan emocion e spektakel në fund në finale u ndeshën shkolla “28 Nëntori” nga Bresana kunder shkollës “Samidin Emini” nga Kuki e fituese doli shkolla “28 Nëntori”, ndersa për vend të tret u ndeshën shkolla “Fetah Sylejmani” nga Dragashi kunder shkollës “Ulina” nga Kosava e kta të fundit arritën ta fitonin vendin e tret në turne.

Në fund fituesit u shperblyen me mirënjohje e kupa të ndara nga kryetari i Partis Demokratike në Dragash z.Vehebi Nazifi dhe antaret e rinis demokratike.

RDK i falenderon të gjithë garuesit për pjesmarje si dhe fituesve ju deshiron shumë suksese, gjithashtu premton se gjithmon do të jenë zëri i rinis dhe do të organizojnë edhe aktivitete tjera në fusha të ndryshme.

©TVOPOJA