Sot rreth orës 13:48 minuta dy tërmete kanë goditur veriun e Shqipërisë, në intervale të shkurtra kohore, një në rrethin e Kukësit dhe një tjetër në rrethin e Dibrës njofton Tv Opoja.

Tërmeti është ndier edhe në komunën e Dragashit e në rrethinë të saj.
Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë ka bërë me dije se tërmetet kanë qenë 3.9 dhe 3.8 shkallë.