Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka arrestuar 16 persona për vepra të ndryshme penale.

Siç njofton policia në raportin e saj 24-orësh, arrestimet kanë ndodhur në rajone të ndryshme dhe në raste të ndara.

Po ashtu, për të gjitha këto arrestime është njoftuar me kohë Prokurori i Shtetit, me urdhër të të cilit 13 prej tyre janë dërguar në mbajtje, teksa një tjetër në vuajtje të dënimit