Grupi fituës në garën brenda shkollës të organizuar në bashkpunim nga shkolla “Ruzhdi Berisha” me Kryqin e Kuq në Dragash, sot doli fituës dhe në garat regjionale, këtë e bën publike faqja zyrtare e shkollës.
Pas një impenjimi nga nxënësit dhe angazhimit maksimal të instruktorëve për Ndihmë të Parë, nxënësit e Shml ” Ruzhdi Berisha ” nga Dragash u renditën të parët (I) në rajonin e Prizrenit.
Ishin këta nxënës të klasës së X-të nga paralelja e mjekësisë.
Ju lumtë nxënës të dashur, suksese në kompeticione tjera garuese.