Në një njoftim të publikuar nga shkolla e mesme e ulët Fetah Sylejmani në Dragash thuhet se në projektin e Bashkimit Evropianë është përzgjedhur si një ndër shkollat me të mira.
Në ketë projekt ishin të pranishme 25 shkolla e ku Shmlu Fetah Sylejmani në Dragash është përzgjedhur si fituese njofton televizioni Opoja.

Duke qenë që shkolla jonë është gjithnjë e angazhuar që të rrisë kapacitetet e saj duke krijuar një klimë sa më pozitive dhe të përshtatshme për nxënësit e saj, ne kemi aplikuar në Projektin e Bashkimit Evropian – Ndërtimi i Kapacitetit për Gjithëpërfshirje në Arsim – “INCLUDE”.

Sot, u njoftuam se në mesin e 25 shkollave pjesëmarrëse në këtë projekt, pra projektin: BE/KiE “Ngritja e Kapacitetit për gjithëpërfshirje në arsim – INCLUDE”, shkolla jonë është shpallur fituese.

Falënderim i veçantë për punën dhe angazhimin e drejtorit të shkollës dhe kordinatorit të cilësis që ne të jemi pjesë e projektit.

Suksese!