Profesori i muzikës, Krenar Vehbi gjatë një aktiviteti me nxënësit e shkollës së mesme të ulët Samidin Emini në fshatin Kuk, komuna e Dragashit.

Gjatë mësimit në orën e muzikës, profesori Krenar Vehbiu është angazhuar maksimalisht që nxënësit të paraqesin kualifikime të mira në festivale të ndryshme dhe jo vetëm.

“Mësuesit e mirë janë të kushtueshëm, por mësuesit e këqij kushtojnë shumë shtrenjtë”