Sot kryetari Bexhet Xheladini ka emëruar Selim Kryeziu drejtor të arsimit në Dragash.

Ky është postimi i publikuar nga kryetari Bexhet Xheladini.

Sot kam emëruar profesorin Selim KRYEZIU, Drejtor i Drejtorisë Komunale për Arsim.
Duke u bazuar në përvojën dhe profesionalizmin e z. KRYEZIU, jam i bindur se arsimin në komunën tonë e presin ditë shumë më të mira.
Urime dhe dalsh faqebardhë!