Ferma “Eko Sharri” është fermë që merret me rritjen e zogjëve për mish, është themeluar në vitin 2015 dhe ndodhet në fshatin Kuk, kujdesja për zogjt zgjat deri në 40 ditë deri kur fillon edhe shitja e mishit, mish shum kualitativ dhe i shëndetshem.

Klan Kosova ka përgaditur edhe një kronik rreth kësaj ferme për më shumë ju ftojm ta ndiqni:

©TVOPOJA