Bazuar në raportet e datës 30 janar 2022 nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, të shtrirë për trajtim mjekësor janë 196 pacientë, të gjithë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë.

Me oksigjeno-terapi janë 132 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë, njofton SHSKUK.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 78 pacientë

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 13 pacientë

Spitali i Gjakovës, 20 pacientë

Spitali i Pejës, 11 pacientë

Spitali i Prizrenit, 13 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 20 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 17 pacientë