Në përvjetorin e 22 të themelimit të Rinisë Demokratike në kuadër të Partisë Demokratike të Kosovës, Rijad Haliti, anëtar i Kryesisë Qendror ka bërë një postim në rrjetin social Facebook, njofton televizioni Opoja.

Rijad Haliti në ketë postim theksoi se Rinia Demokratike është themeli i fuqishëm dhe më i rëndësishëm i Kosovës si dhe i partisë demokratike.

Ky është postimi i tij në Facebook:

22 vite me Rininë Demokratike💙

Rinia Demokratike është themeli i fuqishëm dhe më i rëndësishëm i Kosovës dhe Partis Demokratike.