Në orët e fundit në komunën e Dragashit kanë filluar reshjet e dendura të borës.

Për shkak të kësaj, rrugët kryesore janë bllokuar në disa fshatra të Komunës së Dragashit.
Por pas një ndërhyrjeje të borëpastruesve të komunës, ato u bënë funksionale raporton televizioni Opoja.

Brendi Berisha, zyrtar për informim në Komunën e Dragashit, në një prononcim për TV Opoja tha se të gjitha ekipet e pastrimit të rrugëve janë në terren dhe se po punohet intensivisht në mirëmbajtjen e rrugëve.