Një qytetar i komunës së Dragashit ka një kerkes të veçantë për dy subjektet politike në ketë komunë.
Ai nepermjet medias tonë dërgon ketë shkresë ku kerkon që për hir të korrektësisë të shkohet edhe njëherë në rivotim.

Ky është shkrimi i tij derguar në redaksinë tonë.

Po shkruaj si qytetar i komunës Dragashit ne lidhje per procesin zgjedhor te zgjedhjeve te mbajtura ne Dragash, Me te drejt vote kam votuar per kryetar te komunes Dragashit secili qytetar me vote te msheftë ka vendosur te votojë per kandidatin e vet te preferuar por ne bazë te rezultateve preliminare qe tashmë jan shkaktuar edhe akuza dhe kunder akuza nga partitë politike neper institucionet perkatse sidomos ne gjykatë dhe prokurorin e Kosovës, zgjidhja e vetme dhe me transparente per qytetaret pa dallime partiake do te ishte qe komuna e Dragashit te shkoj ne Ri-Votim duke pas parasysh edhe afersinë e qytetareve ndaj njeri tjetrit…por edhe te kandidateve! Individualisht shum respekte per Dr-Behxhet Xheladini dhe te gjithë banorët e Dragashit ne Kosovë dhe Diasporë!

Autor
Armend Mehmeti