Një burrë nga Prizreni ka dëbuar nga shtëpia gruan dhe tre fëmijët e saj.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, gruaja me fëmijët është dërguar tek familjarët e saj.

“Viktima femër K/Shqiptare ka raportuar se së bashku me tre fëmijë është dëbuar nga shtëpia nga i dyshuari. Viktima është dërguar tek familjarët e saj”, thuhet në raport,