Sot u mbajt takimi përmbyllës  i fushatës golbale “16 ditët e aktivizmit kundër dhunës në famiilje”, në këtë takim ishin të pranishëm kryetari i komunës, koordinatori nacional kundër dhunës në familje, drejtoresha e strehimorës në Prizren, komandanti i policies, drejtor të shkollave si dhe antarët e mekanizmit komunal kundër dhunës në familje.

Në këtë takim u bisedua për aktivitet e ndërmarra nga mekanizmi komunal gjat këtyre 16 ditëve të fushatës , meqrast para të pranishmëve u prezentua edhe reporazhi rreth aktiviteteve si dhe një film vetëdijesuës i metrazhit të shkurtër.

Në këtë takim u nënshkrua edhe një memorandum nemjetkryetarit të komuës si dhe drejtoreshës së strehimores në Prizren raporton TVOPOJA, komuna e Dragashit premton një shumë simbolike për këtë strehimore që u shërben edhe qytetarëve të komunës së Dragashit.

©TVOPOJA