Sot u mbajt finalja e festivalit tradicional “Festivali Rinor” në sallën e Shtëpisë së Kulturës në Dragash, para një numri të madh të publikut dhe në një atmosferë madheshtore prezantuan të gjitha shkollat fillore me nga dy pikat më të mira të zgjedhura nga Juria e Festivalit

Ne në fund u ndan edhe cmime të ndryshme për shkollat pjesmarrëse ndësa çmimin si shkolla më e kompletuar e festivalit u zgjodh shkolla “Ilmi Bahtijari” nga fshati Blaq.

©TVOPOJA