Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit, në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 815 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.Policia gjithashtu ka shqiptuar 1227 tiketa trafiku.

Ndërkohë, është bërë e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 18 aksidente me të lënduar dhe 35 aksidente trafiku me dëme materiale.