Mbledhja e ndihmave për familjet e prekura nga tërmetet në Shqipëri

Tërmetet e mbrëmshme në Shqipëri kanë tronditur vendin. Me ngushëllimet për të gjithë familjet e viktimave dhe në mbështetje të të lënduarve e familjeve të mbetura pa strehë, po mobilizohemi për të ndihmuar.

Lëvizja VETËVENDOSJE! organizon tri pika grumbullimi, në zyrat tona në Prishtinë, Prizren dhe Gjakovë, për grumbullimin e ndihmave siç janë ushqimi i paketuar, rrobat të ngrohta për çfarëdo moshe, batanije e shtroje, barna (paracetamol dhe vitamina). Mbledhja e ndihmave bëhet edhe në zyren e Qendrës tonë, e cila gjendet përballë stacionit policor në Sharr. Të njëjtat dërgohen më pas në qendrat e mëdha grumbulluese.

Pas grumbullimit do të transportohen në Shqipëri në koordinimet me Emergjencat Civile.

Ju jemi shumë mirënjohës për të gjitha ndihmat dhe prej këtij çasti mund të lajmëroheni për t’i dorëzuar ndihmat tuaja.

Pikat grumbulluese:

Zyra e LV! në Prishtinë
Rr. Kasëm Haxhimurati nr. 12
Ne lagjën Arbëri/Dragodan

Zyra e LV! në Prizren
Rr. Adem Jashari nr. 104
Në qendër, ngjitur me QMI, afër Shtëpisë së Bardhë

Zyra e LV! në Gjakovë
Rr. Ismail Qemali pn
Te çarshia e vjetër, përballë Rektoratit
+38345543750