Keds në një njoftim të publikuar ben të ditur se me datë 22 qershor 2021 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për disa fshatra të komunës së Dragashit.
Arsyet për ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë punimet në tensionet përquese si dhe forcimi i tyre.

Ndërprerja e energjisë elektrike është paraparë të behet nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 14:00.

Ky është njoftimi i plotë nga kompania Keds.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.