Nesër me 13 janar, në ora 10:00, do të mbahet mbledhja e parë e rregullt për vitin 2022, e Kuvendit Komunal të Dragashit, raporton televizioni Opoja.

Kjo seancë do të transmetohet drejtpërdrejtë edhe në Televizionin Opoja.

Në rend dite janë dy pika e ato janë:

Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e I-rë dhe e II-të për vitin 2021 dheZgjedhja e Nënkryetarit për komunitete të komunës së Dragashhit.

Mbledhja mbahet në sallën e Kuvendit Komunal të Dragashit