Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë 216 pacientë.

149 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 17 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 75 pacientë
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 15 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 8 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 15 pacientë
Spitali i Prizrenit, 22 pacientë
Spitali i Gjilanit, 20 pacientë
Spitali i Pejës, 18 pacientë
Spitali i Gjakovës, 22 pacientë
Spitalit Mitrovicës, 9 pacientë
Spitali i Ferizajt, 12 pacientë.