Të hënën gjatë mesnatës, në rrugën “Zhur” të Dragashit, policia ka ndaluar një kamion me targa vendore, i cili dyshohet se kishte të ngarkuara mallra, për të cilat nuk posedonte dokumente mbi prejardhjen dhe transportin.

I dyshuari në kamion kishte pasur të ngarkuara mallra të importuara nga jashtë si: televizorë, rrobalarëse, shporet elektrik, frigorifer dhe një tepison, për të cilat nuk posedonte leje.
Kamioni së bashku me mallra është dërguar për vlerësim në Administratën Tatimore të Kosovës.

“Rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në raportin e policisë.