KEDS në një njoftim të publikuar në faqen zyrtare në internet njofton qytetarët e komunës së Dragashit se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike me datë 29 Maj 2021 nga ora 10:00-14:00.

Arsyeja për ndërprerje është se ka punime nga palët e treta njofton KEDS transmeton televizioni Opoja.

Ky është njoftimi, dhe fshatrat e prekura të cilët nuk do të ken energji elektrike për një kohë të caktuar.

NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi:30036002 ) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Realizimin e lidhjeve/urave deri tek ndarësi i Trafostacionit të Ri , sipas PEE.