Naser Myrtezani, shefi i grupit parlamentar të LDK-së në Dragash ka kerkuar në pikën eventuale të seancës së asamblesë komunale që të shkarkohet kryesuesi Uran Halimi.

Asambleisti i LDK-së ka cekur në seancën e asamblesë se Kryesuesi Uran Halimi ka shkelur dy herë vendimet të cilat ai vet i ka nënshkruar.

Duke lëshuar seancën e asamblesë me datë 13 janar dhe duke votuar kundër pikës së rendit të ditës me datë 20 Janar.