Kryeministri Albin Kurti është takuar me përfaqësuesin special të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak.

Kurti tha se takimi ishte konstruktiv dhe se ai i bëri të qartë se dialogu duhet të jetë i barabartë dhe të adresojë çështje të pazgjidhura, jo të krijojë të reja.

“Diskutim konstruktiv me Miroslav Lajçak. Unë riafirmova që dialogu duhet të jetë parimor dhe i përgatitur mirë. Ai duhet të pranojë realitetin dhe të vërtetën, të jetë i barabartë dhe të adresojë çështje të pazgjidhura, jo të krijojë të reja“, ka shkruar Kurti në Twitter.