ËKryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani me rastin e Vitit të Ri 2020, uron të gjithë qytetarët e Komunës së Dragashit, duke iu dëshiruar harmoni, shëndet, paqe dhe lumturi në secilën familje.
URIME DHE SUKSESE NË VITIN E RI 2020!

Gradonačelnik Shaban Shabani želi građanima sretnu Novu 2020. godinu

Gradonačelnik opštine Dragaš Shaban Shabani povodom Nove 2020 godine želi svim građanima opštine Dragaš Sretnu Novu godinu poželjevši im harmoniju, zdravlje, mir i sreću u svakoj porodici.
SRETNO I USPEH U NOVOJ 2020 GODINI.!