Kryetari Bexhet Xheladini sot ka mirëpritur në zyrën e tij zotërin Eshref Memaj kryetar i degës së LDK-së në Zhur.
Kryetari i degës së LDK-së në Zhur ishte së bashku me disa anëtarë të kryesisë së degës për të uruar Bexhet Xheladinin në detyrën e re.

Ky është njoftimi nga Zyra për Informim në komunën e Dragashit

Sot, në takim miqësor Kryetari Xheladini ka pritur edhe kryetarin e Degës së LDK Zhur Eshref Memaj si dhe disa nga anëtarët e kryesisë së Degës.
Ata uruan Kryetarin Xheladini dhe gjithë stafin e Kryetarit me rastin e kthimit të firorës pas plotë 14 vite,duke ju dëshiruar
suksese në realizim e projekteve në të mirë të të gjithë qytetarëve të Dragashit.
Urime dhe Suksese!
Dega LDK-së Zhur