Kryetari Bexhet Xheladini sot ka pritur në takim përfaqësuesit e Klubit të shahut “Sharri” raporton televizioni Opoja.

Klubi i shahut “Sharri” garon në ligën e dytë në Republikën e Kosovës.
Ata para pak kohësh kishin organizuar edhe një turnir që të cilin e kishte përcjellë edhe televizioni Opoja për së afërmi.

Ky është postimi i Bexhet Xheladinit në rrjetin social Facebook:

Në vazhdën e takimeve, kam takuar përfaqësuesit e Klubit të shahut “ShARRI”, saktësisht, kryetarin Sinan Qafleshi dhe anëtarin Art Riza.
Klubi i shahut “Sharri” garon në ligën e II-të të Republikës së Kosovës.
U njoftuam për synimet, vështirësit, por edhe ambicjet e tyre. Si kryetar, u zotova se do të ken mbështetjen time gjithmonë.