Kryetari i komunës së Dragashit z.Bexhet Xheladini gjatë ditës së sotme ka emëruar Liridona Misinaj Piraj në pozitën e Drejtoreshës së Kulturës Rinisi dhe Sportit.

Për herë të parë në komunën e Dragashit vendoset në një pozitë udhëheqëse një femër raporton televizioni Opoja.

Përfaqësimi i gjinisë femërore në komunën e Dragashit ka filluar të vërehet thuajse në çdo institucion tjetër.